Свято мужності, героїзму і відваги

Щороку 6 грудня відзначається День ЗСУ — свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Саме цього дня у 1991 році депутатами Верховної Ради України ухвалено закон “Про Збройні Сили України”. Документ визначив основні засади діяльності ЗСУ, а саме свято було започатковано постановою парламенту № 3528-XII від 19 жовтня 1993 року.

Незалежність та свободолюбність — головні риси українського народу, які не подобаються його ворогам і які українці відстоюють ще з часів козацтва, на жаль, ціною життів українських патріотів.

Сьогодні українська армія боронить українську землю і її народ від агресивної навали рашистських загарбників. Увесь світ вражений мужністю, патріотизмом, самовідданістю наших військових, які в черговий раз доводять, що вони найвідважніші, наймудріші, найпрофесійніші воїни в світі.

Щира вдячність та повага усім захисникам, які не шкодуючи власного життя стоять на захисті нашої країни – її незалежності, територіальної цілісності, свободи та майбутнього. Саме завдяки мужності, героїзму і відвазі захисників України ми працюємо, навчаємося та реалізовуємо життєві плани.

З нагоди свята в науковій бібліотеці Білоцерківського НАУ представлена книжково-ілюстративна виставка, присвячена Українській Армії, етапам її становлення та мужнім захисникам України.

Вітаємо усіх військових ЗСУ зі святом, бажаємо наснаги та перемоги!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *