Новий навчально – методичний посібник з дисципліни «Рибогосподарська гідротехніка з основами проектування»

«Рибогосподарська гідротехніка з основами проектування» є основною дисципліною професійної та практичної підготовки фахівців освітньо – кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» вищих навчальних закладів Міністерства освіти і науки України IV рівня акредитації.

Метою вивчення дисципліни є всебічна підготовка спеціалістів, спроможних, на основі отриманих знань та навичок, кваліфіковано вирішувати питання з проектування гідротехнічних споруд та їх безпечної експлуатації. Предметом вивчення навчальної дисципліни є споруди та технічні засоби рибогосподарської гідротехніки.

В опануванні цієї дисципліни допоможе новий навчально – методичний посібник: Рибогосподарська гідротехніка з основами проектування: навчально-методичний посібник з дисципліни «Рибогосподарська гідротехніка з основами проектування» для виконання аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура»/ укл. Сенчук М.М.; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. – Біла Церква: БНАУ,2022 . – 94с. , рекомендований до видання Вченою радою Білоцерківського національного аграрного університету (протокол №3 від 28.11.2022р.).

Посібник призначений для виконання аудиторних занять, самостійної роботи та оцінки рівня знань здобувачів вищої освіти Екологічного факультету за 207 «Водні біоресурси та аквакультура». В ньому представлені питання пов’язані з розрахунками основних положень рибогосподарської гідротехніки та основи проектування рибоводних господарств. Також подано основні правила з охорони праці під час виконання аудиторних занять. Зміст навчально – методичного посібника об’ємний.

Укладачем видання є доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки,  кандидат технічних наук – Микола Миколайович Сенчук. За його авторством видана вже чимала кількість навчальної та наукової літератури, більшість яких розміщена автором (як і нове видання) в Інституційному репозитарії БНАУ:https://rep.btsau.edu.ua/simple-search?query=%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D1%87%D1%83%D0%BA+

+

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *