Науковій бібліотеці подаровано новий навчальний посібник “Основи бджільництва”

Приємно, що гарна традиція, встановлена в Білоцерківському національному аграрному університеті – дарування науково – педагогічними працівниками власних друкованих видань науковій бібліотеці, продовжується й надалі.

Все більше і більше нових, щойно надрукованих видань передається до бібліотечного фонду університетської бібліотеки, збагачуючи їх сучасною, актуальною, фаховою літературою, необхідною для книгозабезпечення навчального та наукового процесів в університеті.

З вдячністю прийняли подарунок від Кафедри генетики, селекції і насінництва сільськогосподарських культур (Агробіотехнологічний факультет): https://btsau.edu.ua/uk/content/kafedry-agrobiotehnologichnogo-fakultetu – навчальний посібник “Основи бджільництва”. Детально про видання в розділі Нові надходження

Висловлюємо щиру подяку авторам навчального посібника, завідуючому Кафедри генетики, селекції і насінництва сільськогосподарських культур – Миколі Владиславовичу Лозінському, кандидат с. – г. наук, доцент за благодійний внесок у поповненні бібліотечного фонду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *