Приємні подарунки від випускників Білоцерківського НАУ

Наша бібліотека з великою вдячністю приймає в дарунок книги. Особливо приємно, коли дарувальник – це колишній студент нашого університету, людина, яка навчалась тут, користувалась послугами бібліотеки і зараз активно і успішно працює в аграрній сфері. Таким дарувальником став сьогодні Мирон Пундор, ветеринар за освітою, консультант-дослідник молочного центру IFCN (Kiel, Germany), фахівець з годівлі, утримання та здоров’я корів. Співпрацюючи з Нідерландським агентством підприємництва (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland),  Мирон Степанович докладає зусиль для підтримки українського агробізнесу, розвитку стійких молочних ферм, поліпшення якості молока, впровадження новацій в агровиробництво.

smart

Для того, щоб викладачі і студенти університету могли ознайомитись з прогресивними методами годівлі корів, Мирон Пундор надіслав бібліотеці книгу «Сигнали годівлі: практичний посібник зі здорової годівлі молочних тварин» нідерландських  авторів Яна Гулсена та Дріс Ардена. Посібник  містить практичні поради та рекомендації щодо здорового та економічно доцільного годування молочної худоби. Автори переконані:  добра годівля — це основа успішного виробництва на фермі та в господарстві. Від неї залежить не тільки фінансовий результат, але і продуктивність, здоров’я, відтворення тварин.

Книга «Сигнали годівлі» дасть відповіді на чотири практичних питання, які постійно виникають перед працівниками молочних ферм:

1.Що згодовувати і в якій кількості?

2.Як переконатись, що тварини отримують правильний раціон?

3.Як перевірити,що корова з’їдає те, що потрібно?

4.Як зробити корегування годівлі і подолати специфічні виклики?

Загалом книга містить вражаючу кількість практичних порад і цінних рекомендацій, які стосуються здорової та економічної годівлі.

Вже скоро книга надійде до читальної зали галузевого відділу №3.

Щиро дякуємо пану Мирону  за чудовий подарунок, який буде цікавим для наших читачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *