Нагадуємо науковцям університету! Доступ до платформи Research4Life продовжено на 2023 рік

Для якісної та успішної навчальної й наукової діяльності, пропонуємо науково-педагогічним працівникам, аспірантам, магістрам Білоцерківського національного аграрного університету використовувати повнотекстові електронні ресурси провідних видавництв наукової літератури, таких як  Elsevier,   Springer Nature, John Wiley & SonsTaylor & FrancisEmeraldSage PublicationsOxford University Press, Cambridge University PressIOP Publishing та інші в межах проєкту Research4Life.

Вільний доступ до платформи Research4Life українським ЗВО та науковим установам, за сприяння Міністерства науки і освіти України, продовжено на 2023 року.

Зараз українським науковцям стала доступною більшість контенту Research4Life (за інформацією, яка нещодавно публікувалася на порталі, обсяг контенту платформи досяг 200 тис. одиниць – журналів, книг, баз даних.

Наша бібліотека здійснила реєстрацію Білоцерківського НАУ у визначеному проектом порядку та отримала логін і пароль.

Про це вже інформували на сайті наукової бібліотеки: У межах проєкту Research4Life українські вчені отримали доступ до електронних ресурсів провідних видавництв світу та Команда проєкту Research4Life пропонує презентацію для більш якісної роботи українських науковців

Тож, шановні науковці, якщо вас зацікавила інформація про можливість роботи з колекціями літератури:

AGORA (дослідження в галузі сільського господарства),

OARE (дослідження навколишнього середовища),

ARDI (доступ до науково-технічної інформації),

GOALI (дослідження в галузі права та соціальних наук),

Hinari (дослідження в галузі біології та медицини)

надсилайте на е-адресу bibllioteka@ukr.net  запит, вказавши повністю своє прізвище, ім’я, по батькові, факультет/підрозділ, і відповідальна особа надасть вам логін і пароль для доступу до платформи Research4Life.

Бажаємо успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *