Робоча зустріч з аспірантами першого року навчання

Проректор з наукової та інноваційної діяльності Варченко Ольга Миронівна та завідуюча аспірантурою Качан Леся Михайлівна провели робочу зустріч з аспірантами першого року навчання (вступ 2023 року ) та їх  керівниками.

Зустріч була організована з метою обговорення всіх питань стосовно процесу захисту дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Здобувачі були ознайомлені з вимогами Кабінету Міністрів України та Міністерства освіти і науки України до здобувачів наукового ступеня відповідного рівня, з завданнями, які вони повинні вирішити протягом періоду навчання в аспірантурі задля успішного завершального етапу навчання – вчасного захисту дисертаційної роботи.

Були обговорені важливі питання стосовно освітньої та наукової складової навчання в аспірантурі, індивідуального плану аспіранта та нюансів самостійної роботи.

Увагу присутніх було зосереджено на формування високої академічної культури: неухильне дотримання принципів академічної доброчесності, недопустимість збігів у темах наукових досліджень.

Наукова бібліотека вітає вступників до аспірантури в 2023 році, в успішному подоланні складного шляху вступних випробувань!  Бажаємо цікавого навчання, нових, креативних досліджень, вчасного і успішного захисту дисертації.

Для здійснення цього пропонуємо користуватися традиційними та електронними ресурсами університетської бібліотеки. Деякі з них представляємо в презентації, підготовленої зав.галузевим відділом №1 наукової бібліотеки Гурською Юлією Миколаївною ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *