Протягом червня наукометричні бази «Scopus» та «Web of Science» проіндексували нові роботи науковців Білоцерківського НАУ

У липні на сайті інформаційного освітнього ресурсу «Освіта.ua» було оприлюднено Консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України 2023 року.

Як і в миулорічних рейтингах, для складання Консолідованого рейтингу вишів використано відомі рейтинги університетів країни: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал НМТ на контракт», кожен з яких використовує важливі критерії оцінювання.

Зокрема, рейтинг «Scopus» складений за результатами проведення наукометричного моніторингу суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus у квітні 2023 року. У рейтинговій таблиці українські університети ранжовані за індексом Гірша – кількісним показником, що базується на числі наукових публікацій і кількості їх цитувань.

В цьогорічних рейтингах Білоцерківський національний аграрний університет покращив свої позиції завдяки плідній праці всієї академічної спільноти, в т.ч. авторів наукових публікацій, проіндексованих наукометричною базою  «Scopus». База даних Scopus постійно індексує понад 20 тисяч наукових видань з технічних, медичних і гуманітарних наук. До цієї бази також потрапляють публікації наукових журналів, матеріали конференцій і книжкових видань. Протягом червня наукометричні бази «Scopus» та «Web of Science» проіндексували нові роботи науковців Білоцерківського НАУ.

Список дивіться ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *