Нове видання для економістів в науковій бібліотеці БНАУ

Постійний дарувальник наукової бібліотеки Білоцерківського НАУ – Юхименко Петро Іванович, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та економічної теорії знову передав до бібліотеки нове видання, що становить науковий та практичний інтерес для вчених економістів, керівників різних управлінських аграрних структур, а також для аспірантів та студентів аграрних вищих навчальних закладів за спеціальністю економіка.

   У монографії Розвиток аграрного сектору економіки в умовах четвертої технологічної революції: монографія / Юхименко П.І., Шуст О.А., Димань Т.М. та ін. За заг. ред. д.е.н., професор Шуст О.А. Біла Церква, БНАУ, 2023. 568с.

висвітлено теоретичні й практичні інституціональні основи організації та здійснення політики держави у сфері сільського господарства, розкрито поняття та сутність державної аграрної політики України, окреслено її мету та стратегічні цілі в умовах четвертої технологічної революції, охарактеризовано механізми державного регулювання.

Окрема увага приділена аналізу інституціонального забезпечення реалізації основних пріоритетів державної аграрної політики – інституціонального регламентування розвитку земельних відносин в аграрній сфері, формування сприятливого економічного середовища для ефективної діяльності суб’єктів аграрного виробництва, державної політики щодо розвитку аграрного ринку й комплексного розвитку сільських територій.

Детально про монографію читайте в розділі Нові надходження

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *