1 жовтня, в день Покрови Святої Богородиці, відмічаємо День захисників і захисниць

1 жовтня — День захисників та захисниць України, а також День українського козацтва та День ветеранів. Вони боролися і продовжують боротися за нашу свободу і незалежність.

День захисників та захисниць України ніколи не буде традиційним святом з гуляннями та веселощами. Для українців ця дата — можливість вшанувати воїнів будь-якої статі, що захищають незалежність та суверенітет рідної Батьківщини. Цього дня прийнято згадувати не лише героїв сьогодення, які щодня боронять кордони нашої держави від країни-агресора, але й ветеранів Другої світової війни, наших предків козаків, які виборювали право на незалежність.

Гортаючи сторінки історії нашої країни, кожне покоління, продовжуючи традиції своїх батьків виконує священний обов`язок боротьби за визволення України. Живими дивляться на нас із  світлин герої з сильним духом і вірою в перемогу, які жертвували заради цього своїм життям.

Поринути у світ спогадів, болю та горя, радощів та розчарувань, віри та надії, сили духу та невичерпної енергії  пропонуємо своїм читачам онлайн виставку  “НЕЗЛАМНІ”, для якої використано Інтернет-ресурси та інформацію, яка знаходиться у відкритому доступі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *