Проіндексовані наукометричними базами у вересні публікації НПП БНАУ

Наукометричні бази дотримуються жорстких правил щодо оцінювання журналів, які індексують. Перевірки проходять як на етапі включення у відповідну базу, так і в подальшому виданні журналу. Тому буває,що навіть високорейтинговий журнал виключається з бази.

Нещодавно, наукометричною базою даних Scopus було оприлюднено список журналів, які були виключені із її складу за серпень 2023 року. Ці виключення стали результатом невідповідності журналів нормам наукової публікаційної етики та наявних порушень, виявлених за допомогою системи перевірки Scopus – Radar.

Їх перелік можете переглянути на сайті компанії STATTI.IN.UA.Наукові публікації, за посиланням: https://statti.in.ua/onovlenij-perelik-vikljuchenih-ta-vkljuchenih-zhurnaliv-z-naukometrichnoi-bazi-scopus-u-serpni-2023-r/. Тут же перелік включених журналів до науко метричної бази Scopus.

Для зручності пошуку та перевірки перелік представлено із зазначенням ISSN та видавництва.

Актуальна, зручна та інформативна таблиця на сайті Open Science in Ukraine https://openscience.in.ua/ua-journals ознайомить з усіма українськими науковими журналами, які індексуються в наукометричних базах даних Scopus та WoS (Дата останнього оновлення:18.07.2023).

Перелік нових публікацій авторів – науковців Білоцерківського національного аграрного університету, проіндексованих НМБ Scopus у вересні дивіться ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *