Ознайомчі вебінари з наукометрії від компанії “Наукові Публікації”

Закінчився цикл навчальних вебінарів з наукометрії:

«Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science», який проводив науково-навчальний центр компанії «Наукові Публікації» (спікер Мавлянов Дмитро) 19-23 вересня.

Цикл навчальних вебінарів мав на меті освітити всі головні аспекти публікаційної діяльності вченого в міжнародних наукометричних базах даних. Теми вебінарів розкривають всі головні проблеми, з якими стикаються українські науковці в процесі написання статей для зарубіжних журналів.

Разом з науковцями Білоцерківського національного аграрного університету співробітники наукової бібліотеки  долучилися до заходу.

Вебінари проходили на українській мові, що надзвичайно приємно і слушно, адже надавало змогу вивчати терміни наукометрії по-українські.

Дмитро Мавлянов фахово, об’ємно представив теми, при цьому демонструючи прекрасні, професійні презентації, які були розіслані всім зареєстрованим учасникам вебінарів:

Гарною складовою кожного вебінару була можливість спілкуватися, задавати питання, отримувати пояснення в процесі презентації теми.

Радимо всім науковцям долучатися до вебінарів компанії «Наукові Публікації», що допоможе мати інформацію для свого визнання у міжнародній науковій спільноті.

До зустрічі на наступних вебінарах!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *