Кучеренко Діана Григорівна

Кучеренко Д.Г. – директор Науково – дослідного інституту соціально – економічного розвитку (НДІСР, м.Київ)  вже неодноразово робила книжкові подарунки для книгозбірні Білоцерківського НАУ.

За освітою Діана Григорівна – економіст – фінансист, філолог – міжнародник, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України. Захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук «Соціально – економічні основи функціонування приватного сектору вищої освіти в Україні» (2006р.). Керівник та учасник декількох наукових міжнародних проектів.

Вона є автором понад 90 наукових та науково – методичних праць у наукових вітчизняних та іноземних періодичних виданнях, автор та співавтор навчальних посібників та колективних монографій.

В коло наукових інтересів Д.Г.Кучеренко входить: проблеми економіки вищої освіти, управління ВНЗ, проблеми міжнародної економічної діяльності, напрями розвитку циркулярної економіки тощо.

Подарована Діаною Григорівною література стане в нагоді в книгозабезпеченні освітніх програм «Менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування», за якими в університеті готують якісних спеціалістів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *