Подарункова література з питань сучасного менеджменту та управління персоналом

До наукової бібліотеки Білоцерківського НАУ директором Науково – дослідного інституту соціально – економічного розвитку (НДІСР, м.Київ) Кучеренко Діаною Григорівною передана література з актуальних питань сучасного менеджменту та управління персоналом.

Кучеренко Д.Г. вже неодноразово робила книжкові подарунки для книгозбірні Білоцерківського НАУ. Інформація про неї розміщена в розділі Дарувальники.

Подарована Діаною Григорівною література стане в нагоді в книгозабезпеченні освітніх програм «Менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування», за якими в університеті готують якісних спеціалістів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У навчальному посібнику Загородня Н.П.,Кучеренко Д.Г. Управління персоналом: теорія і практика: навчальний посібник / Н.П.Загородня, Д.Г.Кучеренко. – Київ: «Центр учбової літератури», 2021. – 272 с.

Здійснено структурування навчального матеріалу, де для кожної теми запропоновано план лекції, опорно – логічний конспект, практичні вправи з термінології, запитання для дискусій, список літератури та Інтернет – посилання, ситуації для роздумів. Практикум містить глосарій.

Розрахований на студентів вищих навчальних закладів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, викладачів, а також усіх, хто цікавиться актуальними питаннями з управління персоналом.

Кучеренко Д.Г. Менеджмент. Курс лекцій / Д.Г.Кучеренко. – 2-ге видання. – Київ: «Центр учбової літератури», 2020. –184с.

Курс лекцій розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Менеджмент» і він містить систематичний виклад основних понять, визначень, функцій та методів менеджменту.

Призначений для студентів та слухачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

Для студентів вищих навчальних закладів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, викладачів, науковців, аспірантів, а також усіх тих, хто цікавиться актуальними питаннями розвитку міжнародних економічних відносин стане в нагоді видання:

Патика Н.І., Мартинюк О.В., Кучеренко Д.Г. Міжнародні економічні відносини: навч.посіб./ Н.І.Патика , О.В.Мартинюк, Д.Г.Кучеренко. – Київ: «Центр учбової літератури», 2013. –560 с.

В навчальному посібнику розглянуті теоретичні засади та форми розвитку міжнародних  економічних відносин, еволюційні періоди їх формування, валютно – фінансові та інституціональні засади розвитку міжнародних економічних відносин в умовах глобалізації та міжнародної економічної інтеграції.

В монографії

Кучеренко Д.Г., Мартинюк О.В. Стратегії розвитку освітніх систем країн світу: монографія/ Д.Г.Кучеренко, О.В.Мартинюк. – Київ: ІПК ДСЗУ, 2011. – 312 с.                                   проаналізовані сучасні тенденції розвитку освітніх систем в різних групах країн – в країнах з високими доходами, в країнах з середнім рівнем доходів та країнах з низьким рівнем доходів на душу населення; досліджено форми та зміст інновацій в системі вищої освіти; визначено складові ефективної стратегії розвитку національної освітньої системи в умовах транс націоналізації освітнього бізнесу та глобалізації ринку людських ресурсів.

Видання розраховане на студентів вищих навчальних закладів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, викладачів, науковців, аспірантів, а також усіх тих, хто цікавиться актуальними питаннями розвитку системи освіти як в Україні так і за кордоном.

Навчальні посібники:

Кучеренко Д.Г., Мартинюк О.В. Менеджмент соціальної сфери: навч. посібник. – Київ : ІПК ДСЗУ, 2010. – 224 с.

Менеджмент організацій (у питаннях та відповідях): навч. посібник/ Д.Г.Кучеренко, М.М.Руженський, М.В.Туленков, Ю.Ж.Шайгородський – Київ : ІПК ДСЗУ, 2010. – 294 с.

Кучеренко Д.Г., Шморгун Н.П.Управління персоналом:практикум. – Київ : ІПК ДСЗУ, 2012. – 237 с.

Будуть корисні студентам, які опановують спеціальність «Менеджмент», так як видання висвітлюють актуальні питання теорії і практики сучасного менеджменту та управління персоналом.

Після наукової обробки, книги передадуться на абонемент наукової літератури галузевого відділу №1, де з ними ознайомитися зможе кожен охочий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *