У травні Scopus та Web of Science прийняли до індексації нові статті НПП БНАУ

Повномасштабне вторгнення росії стало великим ударом для української науки.

За даними МОН, на початок 2023 року від обстрілів росіян постраждав 91 науково-дослідний та заклад вищої освіти,чотири з них повністю знищені. Практично повністю припинилося науково-освітянське життя на Донеччині та Луганщині, що перебувають у зоні бойових дій. Рятуючись від війни, багато науковців були вимушені евакуюватися в інші регіони України або виїхати за кордон: зараз за межами України перебувають близько 6000 науковців. Через війну 83,8% вчених погіршився матеріальний стан: українські науковці втратили роботу, частину зарплати, кошти на проєкти.

Проте, навіть в такий складний період, коли агресор цілеспрямовано нищить науку в Україні, українські вчені готові працювати на відбудову і підвищення обороноздатності нашої держави.

Обговорення векторів розвитку аграрного сектору, як одного з потужних базисів у відбудові нашої країни було ключовим на Міжнародному форумі «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри», що проходив на базі Миколаївського НАУ. Делегація Білоцерківського НАУ на чолі з ректором О.А. Шуст взяла участь у Дні поля у рамках цього проекту.

Олена Анатоліївна вітаючи колег, висловила вдячність науковцям та освітянам за продовження доброї традиції, проведення науково – дослідної роботи попри складні реалії сьогодення. Це вкотре демонструє стійкість народу та його вмотивованість до розбудови високотехнологічного простору!

Науково – педагогічні працівники Білоцерківського НАУ з початком війни не полишили, а й надалі здійснюють свої наукові пошуки, публікують статті з результатами досліджень в міжнародних фахових виданнях, що індексуються наукометричними базами даних, піднімаючи науковий рейтинг університету та країни загалом.

У травні Scopus та Web of Science прийняли до індексації нові статті НПП Білоцерківського національного аграрного університету/ Bila Tserkva National Agrarian University.

Перелік нових наукових публікацій дивимося ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *