Наукова бібліотека отримала в дарунок комплект книг від Національної асоціації дослідників Голодомору – геноциду українців

Національна асоціація дослідників Голодомору – геноциду українців, за підтримки Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, Служби безпеки України, наукових установ, університетів та меценатів в 2019 році розпочала освітньо-патріотичний проект «Боротьба за свідомість».

В рамках проекту Асоціація передає до університетів, бібліотек, наукових установ, ліцеїв та шкіл безоплатно літературу для використання у науковій, дослідницькій та просвітницькій роботі.

Наукова бібліотека Білоцерківського НАУ писала про це на своїй сторінці «Перемога народжується не на полі бою, а у бібліотеках та університетах».

Нещодавно до наукової бібліотеки Білоцерківського НАУ від Національної асоціації дослідників Голодомору – геноциду українців у  черговий раз надійшли нові книги, які допоможуть політикам, науковцям та всім свідомим українцям розкрити злочини комуністичного тоталітарного режиму.

Презентовані Асоціацією книги суттєво поповнять фонд наукової літератури книгозбірні цікавими джерелами з історії Української держави, в яких подано архівні документи, що довгий час приховувалися більшовицькою «знищувальною машиною» . Без сумніву видання стануть в нагоді науковцям – історикам в дослідницькій роботі та знайдуть достойне місце серед студентської молоді, з якої формується українська національна еліта.

Запрошуємо університетську спільноту ознайомитися з Переліком нового надходження в розділі Ресурси бібліотеки. Традиційні ресурси. Нові надходження.

Білоцерківський національний аграрний університет висловлює подяку Національній асоціації дослідників Голодомору-геноциду українців (Голова д.і.н. Олеся Стасюк) за безоплатно передані нашому університету цінні видання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *